Често задаваните въпроси

Не се ли различават генеричните продукти по качество от оригиналните?

Генеричните лекарства имат идентична химична формула с оригиналните, така че имат същия терапевтичен ефект върху организма. Копирайки съществуващата "рецепта", фармацевтичните компании не плащат големи суми за патент, така че имат възможност да намалят своите продукти. Безопасността и качеството на генеричните лекарства не оставят никакво съмнение, тъй като са подкрепени от съответните сертификати, издадени от правителствените агенции на производителя.

Jeneric facly дублира оригинала?

Ако разгледате химическия състав на двете, ще установите, че всъщност те не са дубликати: "терапевтичното ядро" е общо, а примесите, които са включени, са различни. Примесите върху процеса на терапевтично въздействие не осигуряват. След изтичането на патентната защита първоначалната компания продава на други производители само полуфабрикат със собствената си марка. Но тайните на производството не се разкриват. Докато производителите са притеснявани да внасят полуфабрикат, в аптеките се продава само оригиналното лекарство. Веднага щом производителите успеят да създадат аналози - на рафтовете в аптеките се появяват генерични лекарства.

Какво трябва да знам за подготовката ви?

Препаратите допринасят за появата на ерекция само при наличие на сексуална възбуда! Не приемайте повече от една таблетка дневно. Моля, спазвайте дозировката и противопоказанията.