Камагра (Kamagra)

Kamagra 100 mg разходи

Камагра 100 е генерична версия на Виагра и се използва за лечение на еректилна дисфункция. Камагра се предлага под формата на таблетки и основната му активна съставка е силденафил, 50 mg и 100 mg. 

Лекарството е предназначено за борба с проблеми като невъзможност за постигане или поддържане на ерекция. За да може продуктът да подейства, е необходима сексуална стимулация на пениса. 

Можете да си купите Камагра онлайн, без да напускате компютъра си, тя се продава в онлайн магазини и се предлага без рецепта. Препоръчително е да се консултирате предварително с Вашия лекар, за да сте сигурни в дозата, от която се нуждаете, и за да се предпазите от възможни странични ефекти. 

 • Бързо начало на действие
 • Дълготраен ефект
Сигурна транзакция
Посетете връзките за сертификати на страницата на касата
Payment Methods

Камагра 100mg

Опаковка Цена Таблетка Спестявате Бонус
100 x 12 табл.
103.62 лв.
8.64 лв. 0 лв. - Купете
100 x 20 табл.
172.73 лв. / 160.33 лв.
8.02 лв. 12.4 лв. - Купете
100 x 32 табл.
276.36 лв. / 225.8 лв.
7.06 лв. 50.56 лв. - Купете
100 x 60 табл.
518.37 лв. / 374.97 лв.
6.25 лв. 143.4 лв. + 4 табл. Купете
100 x 84 табл.
726.02 лв. / 492.5 лв.
5.86 лв. 233.52 лв. + 6 табл. Купете
100 x 120 табл.
1037.17 лв. / 615.97 лв.
5.13 лв. 421.2 лв. + 6 табл. Купете
100 x 180 табл.
1555.07 лв. / 813.47 лв.
4.52 лв. 741.6 лв. + 6 табл. Купете
100 x 360 табл.
3108.71 лв. / 1564.31 лв.
4.35 лв. 1544.4 лв. + 6 табл. Купете

Пример за плик
Поръчката ви ще бъде опакована надеждно и доставена в рамките на 24 часа. Ето как изглежда опаковката (действителни снимки на изпратения артикул). То е с размерите и вида на обикновено писмо (24x11x0,7 cm) и съдържанието му не липсва.
Метод на доставка
Експресна доставка
Време за доставка
4-7 дни
Цена
29.33 лв.
Номерът за проследяване ще бъде на разположение след 3 дни
Международна доставка
Защита и безопасност
Дискретна опаковка
Гаранция за поверителност и анонимност
Доставка на вашата поръчка в рамките на 21 дни
100% гарантирана доставка.

Какво е специалното за лекарството

Камагра се предлага под формата на таблетки. Лекарите ги предписват на своите пациенти за борба с еректилната дисфункция. Основната активна съставка в Kamagra е силденафил, който се абсорбира лесно от организма и действа, без да уврежда здравето ви. 

Не е препоръчително сами да избирате лекарства за стимулиране на ерекцията. Консултирайте се с Вашия лекар, за да избегнете странични ефекти и да постигнете желаните резултати. 

Как действа лекарството и какъв е ефектът му

Активната съставка в Kamagra е силденафил. Това вещество е от естествен произход, така че лесно се абсорбира в организма и започва да действа почти веднага. Кога лекарите предписват Kamagra на своите пациенти?

 • Ако пациентът има проблеми с потентността (не може да получи пълна ерекция или просто няма ерекция);
 • ако пациентът не е в състояние да контролира ерекцията си;
 • ако либидото ви е намаляло и сте загубили сексуалното си желание;
 • както и когато гениталиите не реагират в достатъчна степен на сексуална стимулация.

В такива случаи трябва да потърсите медицинска помощ от лекар. 

Разлики от Виагра

Камагра и Виагра имат една и съща активна съставка - силденафил. Въпреки че Камагра е генерична версия на Виагра, има няколко разлики в скоростта, с която започва да действа, и в продължителността на действието. Докато Виагра започва да действа от 30 минути до един час след приема на хапчето, Камагра започва да действа много по-бързо, като действието ѝ започва в рамките на 15-20 минути след приема на хапчето. Докато Виагра действа само 8 часа, Камагра продължава да действа в продължение на 24 часа. 

Дозировката на лекарствата също се различава. Виагра има три възможни дози, от които можете да избирате: 25, 50 и 100 mg. Камагра има две дози: 50 и 100 mg. Никога не трябва да превишавате разрешената дневна доза от 100 mg, в противен случай може да предозирате лекарството и да изпитате много странични ефекти. 

Как препоръчват приемането на лекарства за еректилна дисфункция

Трябва да приемате Kamagra, ако имате еректилна дисфункция, например ако нямате никаква ерекция или не можете да постигнете пълна ерекция на пениса. Трябва да приемате лекарствата за еректилна дисфункция на празен стомах. Трябва да избягвате употребата на алкохол преди приема им. 

Силденафил започва да действа в рамките на първите 40 минути след приема на хапчето. Таблетката действа в организма в продължение на 24 часа и се елиминира от тялото чрез естествения метаболизъм. 

Какво още трябва да знаете, преди да се срещнете

Преди да приемете Камагра, трябва да се консултирате с Вашия лекар и да разберете какви лекарства приемате, дали сте имали инфаркт или инсулт през последните шест месеца, от какво вече сте боледували или боледувате. Всичко това може да повлияе както на действието на самото лекарство, така и на здравето на човека. 

При избора на Kamagra трябва да се вземе предвид възрастта на мъжа. Това е един от основните фактори при избора на доза - мъжете над 65-годишна възраст не трябва да превишават дозата от 50 mg. Изключение може да бъде, ако вашият лекар ви е посъветвал друго. 

Дозировка на Kamagra

Съществуват два вида дозировка за Kamagra. Те са 50 mg и 100 mg и трябва да се консултирате само с Вашия лекар, за да намерите подходящия за Вас. Не трябва да увеличавате дозата или да я коригирате сами. 

Дозировката се избира в съответствие с тези критерии:

 • възраст, тя играе важна роля при избора на лечение за еректилна дисфункция;
 • заболяванията, които сте претърпели наскоро;
 • лекарствата, които се приемат в момента;
 • общото здравословно състояние на пациента.

Взаимодействие с други вещества

Камагра може да взаимодейства с други лекарства и с алкохол. Не пийте алкохол и не яжте мазни храни, преди да приемете Камагра. 

Не приемайте Камагра, ако приемате лекарства, съдържащи нитрати, или ако сте алергични към някоя от съставките. 

Противопоказания от инструкциите за употреба на лекарството

Не трябва да използвате Камагра, ако сте алергични към силденафил, ако имате непоносимост към някоя от съставките, ако приемате едновременно лекарства, съдържащи нитрати, ако кръвното Ви налягане е ниско или ако сте прекарали инсулт или инфаркт през последните шест месеца. Продуктът също така не е подходящ за жени и лица под 18-годишна възраст. 

Странични ефекти

Възможните нежелани реакции на Камагра включват високо и ниско кръвно налягане, сънливост и повишена умора, замаяност, болки в гърба, главоболие, зрителни смущения, промени в цветоусещането, болки в очите, запушен нос, кашлица, шум в ушите, глухота, тахикардия, гадене, сухота в устата, бързо уриниране, подуване на гениталиите, болки в пениса, изпотяване, втрисане и алергични реакции. 

Страничните ефекти могат да бъдат избегнати, като просто се спазват указанията на лекаря. 

Предозиране на Kamagra

Естествено, трябва да сте внимателни с Камагра - трябва да следвате стриктно инструкциите и нарежданията на лекаря. Не трябва да приемате повече от 100 mg от лекарството на ден, тъй като това може да доведе до нежелани реакции. Те включват главоболие, замайване, запушен нос, ниско кръвно налягане и зрителни смущения. 

Съхраняване на Kamagra

Оптималната температура за съхранение на Kamagra е до +30. Важно е да го съхранявате на тъмно и сухо място, недостъпно за деца. Следете внимателно срока на годност: срокът на годност е 3 години от датата на производство. 

Отговорности на аптеката и на клиента

Камагра е лекарствен продукт и трябва да се приема само след консултация с Вашия лекар. Въпреки че се предлага без лекарско предписание, трябва да имате предвид, че само Вашият лекар може да определи подходящия метод на лечение и оптималната доза. Магазинът не носи отговорност за евентуални нежелани реакции, причинени от приема на това лекарство. 

Уебсайтът не носи отговорност за каквито и да било вреди, причинени на вашето здраве от самолечение с продукти, съдържащи силденафил. 

 • Отзиви от клиенти

Kamagra
2022-05-29

Бързо и точно. Напълно удовлетворен

 • Популярни продукти
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 табл.
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 табл.
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 табл.