Камагра гел (Kamagra Oral Jelly)

Kamagra Oral Jelly 100 mg

Камагра гел е лекарство, предназначено за лечение на еректилна дисфункция при мъжете. Това е генерична версия на Виагра със същия състав и същата активна съставка. Камагра е подобрен генеричен продукт на Виагра, който благодарение на иновативната си формула се абсорбира в организма почти веднага и започва да действа.

Камагра гел е под формата на плодово желе и се отличава със своята форма на приложение и удобство - все едно приемате витамин. Бързината му на действие ви позволява да го приемате в минимален период от време преди секс. 

Можете да закупите Kamagra Gel онлайн, без да напускате компютъра си. Камагра се предлага без лекарско предписание, но е препоръчително да се консултирате с Вашия лекар за съвет. 

  • Бързо начало на действие
  • Дълготраен ефект
Сигурна транзакция
Посетете връзките за сертификати на страницата на касата
Payment Methods

Камагра Oral Jelly 100mg

Опаковка Цена Per Sachet Спестявате Бонус
100mg x 10 саше
101.57 лв.
10.16 лв. 0 лв. - Купете
100mg x 21 саше
213.46 лв. / 178.6 лв.
8.5 лв. 34.86 лв. - Купете
100mg x 30 саше
304.91 лв. / 253.61 лв.
8.45 лв. 51.3 лв. + 5 саше Купете
100mg x 63 саше
639.82 лв. / 417.43 лв.
6.63 лв. 222.39 лв. + 7 саше Купете
100mg x 90 саше
914.44 лв. / 565.24 лв.
6.28 лв. 349.2 лв. + 8 саше Купете
100mg x 110 саше
1117.44 лв. / 623.54 лв.
5.67 лв. 493.9 лв. + 9 саше Купете
100mg x 220 саше
2234.13 лв. / 1233.13 лв.
5.61 лв. 1001 лв. + 18 саше Купете

Пример за плик
Поръчката ви ще бъде опакована надеждно и доставена в рамките на 24 часа. Ето как изглежда опаковката (действителни снимки на изпратения артикул). То е с размерите и вида на обикновено писмо (24x11x0,7 cm) и съдържанието му не липсва.
Метод на доставка
Експресна доставка
Време за доставка
4-7 дни
Цена
29.3 лв.
Международна доставка
Защита и безопасност
Дискретна опаковка
Гаранция за поверителност и анонимност
Доставката на вашата поръчка се извършва в рамките на 3 дни
100% гарантирана доставка.

За кого е разработена Kamagra

Камагра гел е предназначен за лечение на еректилна дисфункция при мъжете и се предписва от лекари на пациенти с еректилна дисфункция. Той се различава от другите продукти на Камагра по формата си на желе с вкус на плодове. 

Какви са ефектите на Kamagra Gel

Благодарение на уникалната формула на Kamagra Gel, силденафил се абсорбира бързо в организма и не ви кара да чакате дълго за резултата - той ще бъде забележим още през първите 20 минути. Силденафил действа на организма, като подобрява кръвоснабдяването на пениса, организира притока на кръв към него, което допринася за появата на ерекция. 

Важно е да се отбележи, че Kamagra действа само когато пенисът е сексуално стимулиран, така че не е нужно да се притеснявате, че ще получите ерекция в най-неподходящия момент. 

Как Kamagra Gel се различава от другите лекарства за еректилна дисфункция

Въпреки че Камагра е генерична версия на Виагра, със същата активна съставка и подобен състав, Камагра има актуализиран и подобрен състав, така че ефектът ѝ започва много по-рано от Виагра и продължава много по-дълго. 

Друга разлика е, че Виагра се предлага в три дози - 25, 50 и 100 mg, докато Камагра има само две - 50 и 100 mg. Камагра геловете имат и ярки, плодови аромати, което помага да скриете несигурността от партньора си и да приемате Камагра като витамин. 

Как експертите препоръчват приемането на лекарството

Стандартното саше съдържа 5 грама гел-желе Камагра и включва 50 или 100 mg силденафил. В повечето случаи на еректилна дисфункция лекарите предписват дневна доза от 50 mg силденафил, но 100 mg се счита за максималната оптимална доза. 

Камагра действа в продължение на 24 часа и започва да действа 20 минути след приемането му. Сексуалната стимулация на пениса е необходима, за да се получи ерекция. 

Само Вашият лекар може да Ви помогне да намерите подходящата доза за Вас. Не се самолекувайте, тъй като това може да доведе до предозиране или възможни странични ефекти.

Ако мъжът има еректилна дисфункция, трябва да използвате лекарство, съдържащо силденафил. 

Важни бележки преди започване на курса

Много е важно да се консултирате с лекар, когато решите да прибегнете до лекарства като Kamagra Gel. Ако приемате лекарства с нитрати и сте предразположени към сърдечносъдови заболявания, приемът на Kamagra може да не е най-добрият вариант. Лекарството има редица противопоказания и възможни странични ефекти.

2 варианта на дозиране

Kamagra Gel има само 2 дози: 50 mg и 100 mg. Трябва да се консултирате с Вашия лекар, за да намерите най-подходящия за Вас; не трябва да увеличавате дозата или да я коригирате сами. 

Дозировката се избира въз основа на скорошните ви заболявания, текущите лекарства, възрастта и общото здравословно състояние.

Взаимодействие на Камагра Гел с алкохол и ежедневни храни

Генерик Камагра Гел може да взаимодейства с алкохол или други лекарства. Трябва да избягвате или да намалите алкохола в деня, в който приемате Камагра, за да предотвратите нежелани реакции. Не приемайте Камагра гел, ако приемате лекарства, съдържащи нитрати, или ако сте алергични към съставките на гела. 

Противопоказания за лекарството

Камагра гел не може да се приема, ако сте на възраст под 18 години, а също така е забранен за употреба от жени. Други противопоказания включват прием на лекарства, съдържащи нитрити, през този период, скорошен инфаркт или инсулт, алергия към някой от компонентите на лекарството и хронично сърдечносъдово заболяване. 

Възможни странични ефекти

Kamagra Soft може да има странични ефекти, както всяко друго лекарство. Обикновено те се появяват, ако предозирате лекарството или ако сами решите да го приемете. Възможните нежелани реакции включват болезнена ерекция, замаяност и гадене, умора, сънливост, понижено кръвно налягане, зрителни нарушения, повишено изпотяване и други. Повечето от нежеланите реакции не изискват незабавна медицинска помощ. 

Предозиране с активната съставка на лекарството

Възможно е да предозирате силденафил, ако сами увеличите дозата или ако сте алергични или свръхчувствителни към активната съставка. Не се препоръчва да се превишава максималната дневна доза от 100 mg силденафил. Често оптималната доза може да бъде само 50 mg дневно. 

Съхранение и препоръки

Най-доброто място за съхранение на Камагра е на сухо и тъмно място, недостъпно за деца. Струва си да се вземе предвид и подходящата температура на съхранение; за Камагра гел тя е до +30°C. Камагра гел има срок на годност 3 години от датата на производство. 

Отговорност

Уебсайтът не носи отговорност за евентуални странични ефекти и неблагоприятни последици за здравето, свързани със самолечението. Цялата информация и съвети, дадени на този уебсайт, не могат да заместят медицински съвет. Преди да започнете да приемате каквото и да е лекарство за еректилна дисфункция, трябва да се консултирате с лекар, за да откриете най-добрата доза за вас.   • Популярни продукти
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
5.31 лв. табл.
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
4.7 лв. табл.
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
5.39 лв. табл.